Vi holder sommerferie i uge 29 og 30 (15.07.24 – 26.07.24). Der er derfor lukket for ordremodtagelse og forsendelse i denne periode. Vi ønsker dig en god sommer!

Sikringsbeslag

Med vores sikringssortiment kan du sørge for ekstra sikring af din bolig. Vi har mange forskellige indbrudshæmmende beslag, der kan anvendes på boligens døre og vinduer for at beskytte mod spontane indbrud.

Læs mere om de forskellige produkter og deres funktioner herunder.

PN Sikringsbeslag med låsefunktion

Med vores justerbare låsefunktion kan vinduet låses og lukkes som med en vindueshaspe. Beslaget er godkendt som børnesikring og fungere også som et effektivt, indbrudshæmmende beslag.

SE GODKENDELSE HER»

Fås i flere farver. Varenr. 3845.
Se alle varianter af vores sikringsbeslag i vores online varekatalog.

PN Sikringsbeslag med spærre

Vores originale, kraftige sikringsbeslag har en spærre, der hindrer, at børn utilsigtet åbner døren eller vinduet, og besværliggør eventuelle forsøg på at åbne døren eller vinduet udefra. Sikringsbeslaget er godkendt som børnesikring.

SE GODKENDELSE HER »

Fås i flere farver. Varenr. 3800.
Se alle varianter af vores sikringsbeslag i vores online varekatalog.

PN Sikringsbeslag uden spærre

Vores originale, kraftige sikringsbeslag gør det sværere at at åbne døren eller vinduet udefra. Beslaget kan sættes i hak når du lufter ud og sikre dermed, at vinduet ikke blæser op eller i.

Fås i flere farver. Varenr. 3850.
Se alle varianter af vores sikringsbeslag i vores online varekatalog. 

PN Vinduessikring

En ekstra sikring af dine vinduer. Beslaget gør det svært for tyven at brække vinduesrammen op med et koben eller lignende, når vinduet er lukket.

Kan anvendes på alle udadgående side- og tophængte vinduer. På vinduer større end 1 meter, anbefaler vi at du monterer 2 sikringer.

PN Dørsikring

Med en dørsikring fra PN får du ekstra sikring af dine udadgående indgangs- og terrassedøre uden hævefunktion.

Dørsikringen forhindrer at døren kan vrides ud af af låsen ved hjælp af et koben eller lignende.

Dørsikringen er let at montere og kan også anvendes til sidehængte vinduer.

PN Teleskopsikring

Teleskopsikringen er meget velegnet til fx kældervinduer. Her kan der være mulighed for, at en eventuel tyv kan give sig god tid, da kældervinduet typisk er placeret ugenert.

Med en teleskopsikring fra PN er du bedre sikret. Hvis du har mulighed for det, så anbefaler vi, at du lægger en jernstang/rør ind i teleskopsikringen inden du montere den. Teleskopsikringen er hul og med en jernstang indeni, gør du det endnu mere besværligt for en potentiel indbrudstyv at skære sikringsbeslaget over.